19 May 2008

From Willy Jolly / Den Haag Centraal

Willy Jolly at Haags Historisch Museum, The Hague

Korte Vijverberg 7 | 2513 ab | The Hague | t 070 3646940 | info@haagshistorischmuseum.nl

DEN HAAG CENTRAAL SCHRIJFT GESCHIEDENIS
Van 15 mei t/m 1 september 2008.
Fototentoonstelling in het Haags Historisch Museum ter ere van het 1-jarig bestaan van Den Haag Centraal.

Weekkrant Den Haag Centraal bestaat op 15 mei één jaar en viert dat met een fototentoonstelling in het Haags Historisch Museum. Een uitstekende combinatie, want kranten schrijven uiteindelijk geschiedenis op het moment dat het onderwerp nog ‘nieuws’ heet.

De expositie ‘Den Haag Centraal schrijft geschiedenis’ omvat 104 foto’s van de fotografen Willy Jolly, Otto Snoek en Mylène Siegers, die in het achterliggende jaar in Den Haag Centraal zijn gepubliceerd. Willy Jolly (www.willyjolly.nl) is gespecialiseerd in zwart/wit glamourportretten, die wekelijks worden geplaatst bij grote interviews met Hagenaars die op de een of andere wijze in het nieuws staan. Otto Snoek (www.ottosnoek.com) en Mylène Siegers (www.mylenesiegers.nl) leggen wekelijks op onnavolgbare wijze het societyleven vast in de stad van het Hof, de politiek, de kunsten en de diplomatie. Foto’s met een knipoog!

Weekkrant Den Haag Centraal is in mei 2007 voor het eerst verschenen.

Ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan verschijnt een boek met alle foto’s van de tentoonstelling. Nieuw leden van Den Haag Centraal krijgen deze uitgave gratis.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.