23 April 2008

From Heden nieuwsbrief april 2008

Art Amsterdam
Zaterdag 10 en zondag 11 mei

Uw eigen kunstadviseur

Maak nu gebruik van de unieke gelegenheid een bezoek te brengen aan de Art Amsterdam in gezel- schap van uw eigen persoonlijke kunstadviseur.

Van 7 t/m 12 mei a.s. vindt Art Amsterdam plaats, 125 galeries tonen werk van zo'n 750 kunstenaars. De complete top van de Nederlandse galeriewereld is aanwezig. De kunst- adviseurs van Heden kunnen u ondersteunen bij uw beoordeling van de getoonde kunstwerken en begeleiden bij een eventuele aankoop. De adviseurs van Heden zijn ervaren, deskundig en bovenal onafhankelijk.

Bent u geïnteresseerd: lees verder

Interieur klant Heden

Denneweg 14a Den Haag
14 mei t/m 21 juni 2008

Portretten uit Letland

Inta Ruka
Fotografie

De Letse kunstenaar Inta Ruka documenteert met haar camera, vaak jaren achtereen, mensen in hun eigen omgeving en legt verschillende stadia van hun leven in portretten vast. In 2004 begint zij aan haar meest recente werk, de serie Amalias Street 5a, waarin zij zich focust op de bewoners van een huizenblok in Riga, dat geleidelijk gesaneerd en gerenoveerd wordt. In de tentoonstelling bij Heden zijn ruim 60 foto's te zien uit Amalias Street 5a.

Lees verder

Denneweg 14a Den Haag

Uitgelicht

Kunst uit Indonesië populair
Een blik in de collectie van Heden

Chinese kunst staat al geruime tijd in de belangstelling. Dit geldt nu ook voor Indonesische kunst. In de krant staan regelmatig artikelen over prijzen van Indonesische kunstwerken die ineens sterk stijgen. Heden heeft al jaren een samenwerkingsverband met Cemeti Art House in Yogyakarta ( Java) en heeft ook werk van een aantal Indonesische kunstenaars in stock. Daarnaast bestaat sinds 2006 het artist-in-residency project Landing Soon waarbij Nederlandse kunstenaars gedurende drie maanden voor een werkperiode naar Yogyakarta gaan en samenwerken met een Indonesische kunstenaar.

Breng een bezoek aan Heden en bekijk onze collectie.

www.heden.nl




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.