16 April 2008

From Heden

Art Advise by Art Amsterdam

Maak nu gebruik van de unieke gelegenheid om met uw eigen kunstadviseur de belangrijkste hedendaagse kunstbeurs van Nederland te bekijken.

Van 8 tot 12 mei a.s. vindt Art Amsterdam plaats, 125 galeries tonen werk van zo’n 750 kunstenaars. De complete top van de Nederlandse galeriewereld is aanwezig.

De kunstadviseurs van Heden kunnen u ondersteunen bij uw beoordeling van de getoonde kunstwerken en begeleiden bij een eventuele aankoop. De adviseurs van Heden zijn ervaren, deskundig en bovenal onafhankelijk.

Ervaren adviseurs. Heden adviseert al 35 jaar vele particulieren en meer dan 200 bedrijven bij hun kunstcollectie.
Deskundig advies. Onze adviseurs kennen de kunstmarkt van binnen en buiten. Zij bezoeken veel tentoonstellingen en (inter-)nationale kunstbeurzen.
Onafhankelijk advies. De adviseurs van Heden zijn volledig onafhankelijk en hebben geen belangen bij welke galerie of kunstenaar dan ook.

Wij maken op de beurs een afspraak voor een in-take gesprek. Wat wilt u niet missen? Welke kunstenaar of stijl zoekt u? Welke (inside) tips heeft u nodig? Hoe wordt de prijs van een kunstwerk bepaald? Vervolgens bezoekt u op eigen gelegenheid de beurs. Daarna deelt u uw bevindingen met uw eigen adviseur, samen lopen we langs de highlights en krijgt u bruikbare informatie en deskundig advies.

Voor slechts € 50 heeft u een eigen kunstadviseur, dit is inclusief de toegang tot de beurs t.w.v. € 18.

Maak nu een afspraak op zaterdag 10 mei of zondag 11 mei via
dodo@heden.nl o.v.v. “mijn eigen kunstadviseur”.

Dodo Albrecht
kunstadviseur
Doornstraat 1
2584 Al Den Haag

t +31 (0)70 354 40 94
m +31 (0)6 30 39 29 13
f +31 (0)70 354 55 42

www.heden.nl

HideAway, sculpturen en video door Rosalie Monod de Froideville te zien tot 10 mei, Denneweg 14a Den Haag.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.