16 May 2008

From Galerie-atelier Beeld

Dit weekend opent in Galerie-atelier Beeld de expositie ZILT. Olieverven van Hetty de Wette en imposante beelden van Hetty Huisman roepen een verlangen op naar de zilte lucht van de Nederlandse stranden en duinen. Jullie zijn van harte uitgenodigd vooor de vernisage aanstaande zondag tussen 16.00 en 19.00 uur.

Verder organiseert het Mesdagkwartier volgend weekend een galerieweekend van 23 tot en met 25 mei met als thema 'Art connects art'. Vrijdag 23 mei wordt het weekend geopend door Anton Corbijn op het Anna Paulownaplein om 19.00 uur. Aansluitend zijn alle galeries in de buurt open voor bezoekers en zijn er allerlei festiviteiten.

Zo is er bij Galerie-atelier Beeld om 21.00 uur het toneelstuk Camille Claudel te zien van de toneelgroep de Nieuwe Metropool. De toeschouwer wordt door het aangrijpende spel meegetrokken in het trieste leven van de beeldhouwster. In de steek gelaten door Rodin en vermeden door kunstcritici wordt zij krankzinnig en brengt de laatste dertig jaren van haar leven in een afgelegen gesticht door. Alleen haar broer verschijnt nog ten tonele.

Galerie-atelier Beeld / Anna Paulownastraat 87/
2518 BC Den Haag /06-21104416 /www.atelierbeeld.nl

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.