20 November 2009

BH139 and Streaming festival

streaming.jpg

Op 20 november gaat de vierde editie van het Streaming Festival van start. In dit kader wordt in BH139 van 20 tot en met 27 november de fototentoonstelling Streaming Stills georganiseerd. Naast een expo zoals je kunt verwachten van een fototentoonstelling, worden er ook foto´s vertoond die op dat moment via het online Streaming Festival worden geĆ¼pload door een onbekende fotograaf ergens op de wereld. Aan Streaming Stills doen mee Albert ’t Hooft, Damir Segon, Douwe Anne Verbrugge, Emilie Malcorps, Femke Sleegers, Jeffrey Grouwstra, Rob van Dam, Slaven Kosanovic en Zoran Lesic.

----------
Streaming Stills
20 – 27 november

BH139, Boekhorststraat 139
20 november opening 20:00 – 23:00
21 – 27 november open 13:00 – 17:00

Entree gratis
----------

Over het Streaming Festival

Het Streaming Festival is een online filmfestival dat van 20 tot 30 november plaatsvindt op www.streamingfestival.com. Het festival wordt georganiseerd vanuit Den Haag maar verder kent het festival geen grenzen. Bezoekers kunnen overal ter wereld op elk tijdstip van de dag full screen films bekijken met hoge beeldkwaliteit zonder een toegangskaartje te kopen.
Het Streaming Festival wordt georganiseerd door Stichting ISFTH, een organisatie die de toegankelijkheid van videokunst wil vergroten.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.